Zimski Urbani Gladiator Celje 2015

ZIMSKI URBANI GLADIATOR CELJE 2015, 22.02.2015,
http://www.fatburn.si/event-registration/?ee=36

ZIMSKI URBANI GLADIATOR CELJE 2015

Kot smo obljubljali že lansko leto, z letošnjim letom širimo serijo Urbanih gladiatorjev. Na sporedu pa bo letos tudi zimska različica našega priljubljenega dogodka. Premierno bo organizirana v Celju, kjer se je lani vse skupaj tudi začelo s prvim slovenskim Urbanim gladiatorjem.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje.

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bosta v Mestnem parku Celje pri teniškem centru, kjer je tudi velik balon, ki ga bomo uporabili za skupinsko ogrevanje. Tu bo poskrbljeno tudi za garderobe, prav tako pa bodo na voljo tuši.

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok in pijačo za udeležence.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo čaj, banane in energijska okrepčila.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

TRASE: Trenutno je na voljo ena krajša trasa v dolžini 9 km s skupno 320 m višinske razlike. V pripravi pa je tudi že daljša PRO EXTREM trasa, ki bo udeležence vodila preko Hudičevega grabna na Celjsko kočo in po pešpoti nazaj do Zagrada ter od tam do cilja. Uporabili jo bomo v primeru zadostnega števila prijav. Odločitev bo znana v začetku februarja.

OVIRE: Plezanje preko stene, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, metanje sulic, preskok ovir, hoja po gumah, kepanje, drčanje ... Pred ciljem pa za konec seveda NOVA GLADIATORSKA ARENA, ki jo pripravljamo posebej za vas. In še zelo pomemben podatek: tokrat za udeležencem ne bo treba prečkati Savinje! (imate srečo :P)

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 15-30, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Vojaki vam bodo pomagali pri štetju. ;)

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblečite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

STARTNINE:

2- ALI 3-ČLANSKA EKIPA 20 EUR/OSEBO

4- ALI 5-ČLANSKA EKIPA 19 EUR/OSEBO

6- ALI 7-ČLANSKA EKIPA 18 EUR/OSEBO

8- ALI 9-ČLANSKA EKIPA 17 EUR/OSEBO

10-ČLANSKA EKIPA 16 EUR/OSEBO

Cena velja do vključno 2. 2.2015 do 15.00 ure.

Cena od 3. 2. 2015 do 19. 2. 2015 do 15.00 ure je VIŠJA, in sicer 5 EUR PO OSEBI .

Cena na dan dogodka je VIŠJA DODATNIH 5 EUR PO OSEBI.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA VKLJUČUJE: spominsko majico dogodka, spominsko medaljo, diplomo, topel obrok v cilju, pijačo na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev, med katerimi lahko omenimo 10 parov tekaških copat TREKSTA ALTER EGO

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na dogodku na FB-strani ZIMSKI URBANI GLADIATOR CELJE in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 22022015

PRIJAVNICA IN IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI: Vsi udeleženci naj na dan dogodka s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico oz izjavo (

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

ZIMSKI URBANI GLADIATOR CELJE, ekipni izziv, ki ga ne smete zamuditi!

Vir: Športno društvo Slovenc, Napovednik.com

Zemljevid