Poletje v športnem centru GIB Šiška - OBUDIMO STARE IGRE

Zabava na bazenu, nogomet, ples, igre z žogo, skakanje na veliki ponjavi in v pence ...
Prijatelji, pozitivna energija, veliko zabave in edino pravo zdravilo zoper dolgočasno poletje...

...vse to in še več bodo otroci lahko doživeli v 5. terminu poletnih počitnic od ponedeljka, 28. julija do petka, 1. avgusta.

V Športnem društvu GIB Šiška je tudi čez poletne počitnice pestro. Poletne počitnice Poletje v Športnem centru GIB Šiška so namenjene prav vsem otrokom od 5. do 13. leta starosti in pripravljene tako, da svoj prosti čas lahko preživijo kvalitetno, aktivno, zabavno in poučno v dobri družbi vrstnikov ter pod vodstvom izkušenih vaditeljev. Ker program traja od ponedeljka do petka od 7. do 17. ure in je poskrbljeno tako za varstvo kot tudi za prehrano, je super rešitev za dopoldansko varstvo otroka med delovnimi obveznostmi staršev.

Pred nami je 5. termin tedenskega programa počitnic (28.7. - 1.8.) na temo obudimo stare igre. V dopoldanskem času bodo razne športne delavnice - plesna, nogometna delavnica in mala šola športa, popoldan pa se bomo posvetili raziskovanju in ustvarjanju. Seveda, poleti brez čofotanja ne gre, zato se bomo en dan odpravili na bazen v Vodno mesto Atlantis.
Vabljeni vsi otroci, ki bi se radi preizkusili v različnih športnih aktivnostih ali pozabavali v dobri družbi.
Za več informacij o poletnih počitnicah za otroke in prijave obiščite spletno stran , nam pišite na poletje@gib-sport.com ali nas pokličite na 030 312 804.

Zunanje povezave: www.poletje.eu

Vir: Športno društvo GiB, Napovednik.com

Zemljevid