Rumena noč

Po dolgih letih se v Koper vrača tradicionalna prireditev ali, kot ji radi rečemo, noč vseh primorskih noči, Rumena noč. Potekala bo kar dva vikenda. Nastopajo: Tinkara Kovač, Kingston, Rudi Bučar, Werner in mnogi drugi! Vstopnine ni

Ljubitelji dobrih primorskih zabav boste znova prišli na svoj račun! Po dolgih letih se v Koper vrača tradicionalna prireditev ali, kot ji radi rečemo, noč vseh primorskih noči, Rumena noč, ki je nazadnje potekala leta 2007. Na valovih tradicije bodo prireditelji vzdolž celotne prenovljene koprske promenade pripravili bogat glasbeni program za vse generacije.

Noč vseh primorskih noči, Rumena noč, bo potekala v petek, 25.7.2014 in v soboto ter nedeljo (2. in 3. avgust 2014) vzdolž celotne prenovljene koprske promenade. Nastopili bodo Tinkara Kovač z bandom, Kingston, Rudi Bučar & Istraband, Rock the Pop (Marino Legovič in Tulio Furlanič), Parni Valjak Tribute, Ne me jugat, Sixtynine s Tomažem Klepačem na čelu, Nirvana Tribute in mnogi drugi. Poleg pestrega glasbenega programa organizator obljublja tudi bogato gastoronomsko ponudbo, v noči s sobote na nedeljo pa bo prireditev okronal veličasten ognjemet, ki bo obsijal koprski zaliv.

Ne zamudite noči vseh primorskih noči, zabave vseh zabav, Rumene noči, ki bo letos potekala kar dva vikenda – v petek, 25. julija ter v soboto, 2. avgusta in v nedeljo, 3. avgusta 2014; kje drugje kot v Kopru!

Vstopnine ni!Program po dnevih:

Petek, 25.7.2014
Ukmarjev trg: Kingston, Parni Valjak Tribute, Captain's Gang
Pristaniška (Oro Caffe): Yan Baray in Mojo hišni band
Taverna: Secret Disco
Ploščad pri Pomorski policiji: Ne me jugat
Bar Circolo: Rock the Pop (Marino Legovič in Tulio Furlanič)

Sobota, 2.8.2014
Ukmarjev trg: Tinkara Kovač & band, Platana in Marineros
Pristaniška (Oro Caffe): Sixtynine, SemiPro band in Nirvana Tribute
Taverna: Young vibes, Pena Party & Trubači
Ploščad pri Pomorski policiji: Roxie band, Robert Vatovec Big Band
Bar Circolo: Rudi Bučar & Istrabend
Med 23.00 in 24.00: ognjemet

Nedelja, 3.8.2014
Ukmarjev trg: Werner, Orange Juice, gost Tomaž Klepač
Ploščad pri Pomorski policiji: Trio Teci TECI

Vir: Agencija Glasilka, Napovednik.com

Zemljevid