Začetna štiriurna delavnica uporabe EFT tehnike

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: petek, 7.2.2014 od 16.00 do 20.00
  • Kje: Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli Rtič, Dvorana Natura, Ankaran, Jadranska cesta 73
  • Prireditelj: Berta Rebol, Notranja harmonija s. p.
  • Vstopnina: 40€, Za dijake, študente, upokojence, brezposelne ali če prideta dva iz istega gospodinjstva 10% popust. Prosim za predhodne prijave!

Naučili se boste: kako si pomagati s tapkanjem, kadar vas muči bolečina; kako zmanjšati ali prekiniti navezanost na določeno hrano, pijačo; kako odstraniti negativne občutke, ki jih občutite, ko se spomnite na nek stresen dogodek. Predhodne prijave!

Če si želite olajšati naporne dneve in se naučiti, kako si lahko pomagate s preprosto in učinkovito tehniko EFT, je obisk začetne delavnice prava odločitev.
Ko sem leta 2010 sama obiskala uvodno delavnico pri Piki Rajnar, sem si rekla, no, pa spet vem nekaj več. In za štiri mesece je bilo to vse. Potem pa me je neke noči zbudil strašen glavobol, iz vratu se je širil po levi strani glave in pritiskal na levo oko. Glavobol je pri meni redek pojav. Vedela sem, da če pojem tableto, bo trajalo približno pol ure, da prime. Meni pa je bilo slabo od bolečine in nisem hotela čakati. Usedla sem se v dnevno sobo in tapkala. Po desetih minutah je bolečina popolnoma izginila. V trenutku sem zaspala in se zjutraj zbudila povsem spočita. Zelo sem hvaležna temu glavobolu, saj mi je dal dokaz, da EFT deluje.

Več kot dvajset let sem že učiteljica razrednega pouka in iz prakse zelo dobro vem, da včasih dodatne vaje ne pomagajo. Sedaj učence naučim tapkati, da si tudi na ta način pomagajo do boljših rezultatov. Mali "čudeži" se dnevno dogajajo pred mojimi očmi. S tapkanjem nevtraliziramo strah pred ocenjevanjem, tremo pred nastopanjem, prepričanja, da ne znam in nikoli ne bom znal, občutek, da ta predmet ni zame, ker……. Tapkamo, kadar so učenci utrujeni, nezbrani ali pa skregani med sabo.
Z veseljem predstavim tehniko EFT staršem in učiteljem in vsem drugim, saj vsakemu lahko pomaga.
Zelo rada tapkam individualno, saj se mi zdi, da na ta način EFT naredi največ. Največji izziv so mi omejujoča prepričanja, s katerimi sami sebi zapiramo pot v lepše in bolj polno življenje. S tapkanjem jih ozavestimo, spustimo in nadomestimo s takimi, ki nas podpirajo pri doseganju naših ciljev.
Vabljeni k branju resničnih zgodb iz moje prakse:
eftzgodbezanavdih.blogspot.com

Vir: Berta Rebol, Notranja harmonija s. p., Napovednik.com