Začetni spomladanski potapljaški tečaj (PADI OPEN WATER TEČAJ)

Pomlad, ptički in prvo toplo sonce. Pravi čas, da se nam pridružiš pod vodo. Če se navdušuješ nad potapljanjem, je sigurno prvi korak, da se nam priključiš na PADI začetnem potapljaškem tečaju, katerega je opravilo največ potapljačev po svetu!

PADI začetnega potapljaškega tečaja se lahko udeleži vsakdo, pomembno je da si zdrav in brez težav preplavaš vsaj 200m brez ustavljanja. S potrpežljivim in pozornim inštruktorjem, te bomo po korakih naučili potapljati in pokukati pod vodo!
Na tečaju se boš tako v teoriji, kot tudi v praksi naučili vsega kar je pomembno za varno rekreativno potapljanje. Izvedel boš veliko o potapljaški opremi, fiziki in fiziologiji potapljanja, razložili ti bomo uporabo potapljaških tablic, načina potapljanja v paru (z buddijem! -kjer potapljanje postane zabavno) in ti nenazadnje odgovorili na vsa vprašanja povezana s tem potapljanjem na splošno ;)
Po zaključku tečaja boš prejel PADI certifikacijsko kartico, ki ti bo omogočala potapljanje s še enim certifciranim potapljačem, brez nadzora inštruktorja do globine 18m v jezerih, morjih - kjerkoli po svetu ali v sloveniji!
PADI začetni potapljaški tečaj se bo odvijal na hrvaški obali.

Cena tečaja: 240€ - akcijska cena - na voljo samo še dve mesti

Termin tečaja: četrtek, 10. 04. - nedelja, 13. 04. 2014

Več o tečaju na naši spletni strani:

Vir: Društvo Kisik - Oxygen, Napovednik.com

Zemljevid