Premiera filma Zoran, moj nečak idiot v Cineplexxu Koper

V kinematografu Cineplexx Koper bo v četrtek, 30.1., ob 19.30, premiera komedije Zoran, moj nečak idiot.Po ogledu italijansko-slovenske koprodukcije se bo zbranemu občinstvu predstavila ekipa igralcev, režiser in ostali ustvarjalci filma.

V kinematografu Cineplexx Koper bo v četrtek, 30. januarja, ob 19.30, premierno predvajana komedija Zoran, moj nečak idiot.

Po ogledu filma se bodo gledalcem predstavili tudi igralci in ostali ustvarjalci italijansko-slovenske koprodukcije.

Film govori o 40-letnem Paolu, nekdanjem igralcu ragbija, ki živi v Gorici. Svoje dneve večinoma preživlja v lokalni gostilni "Pri Guštiju" ter z nadlegovanjem in zasledovanjem svoje bivše žene. Rutino mu prekine prihod nečaka Zorana, čudaškega petnajstletnika, ki se je rodil in zrasel nekje v slovenskih hribih pri teti Anji, za katero Paolo sploh ni vedel več, da obstaja. Paolo je edini sorodnik, ki lahko, dokler mu ne najdejo rejnikov, skrbi za Zorana. A zadeva se zaplete, ko pri Zoranu odkrijejo nenavaden talent, ki bi poleg pršutov, salam in steklenic vina lahko prinesel tudi 60.000 evrov.

V kinematografu Cineplexx Koper bo ob tej priložnost še prav posebej svečano, saj se bodo po ogledu filma občinstvu predstavili njegovi ustvarjalci: režiser Matteo Oleotto, igralci Marjuta Slamič, Jan Cvitkovič, Ivo Barišič in Mirela Kovačevič
ter producenta Miha Černec in Igor Prinčič slovenske produkcijske hiše Staragara.

Vir: Cineplexx, Napovednik.com

Zemljevid