Solo koncert Marko Hatlak-harmonika

intimno-akustičen koncert v dnevni sobi za samo 50 glasbenih sladokuscev

Marko Hatlak, danes igra Bacha, jutri tango, spet naslednji dan sodobno glasbo, ki mu lahko sledijo balkanski toni …

Marko Hatlak je tisti harmonikar zaradi katerega črno-bele tipke njegovega glasbila zažarijo v mavričnih tonih. Da gre dejansko za vrhunskega glasbenika, priča že njegova visoka glasbena izobrazba.
V našem glasbenem prostoru je z najrazličnejšimi projekti prisoten že nekaj časa – najbolj se je v splošno zavest Slovencev vtisnil s svojim delom pri svetovno znani in cenjeni skupini Terrafolk in kot solist oziroma vodja ansambla Funtango.

Njegova dih jemajoča izvedba je nadvse senzibilen in dovršen presek različnih glasbenih žanrov, ki pusti poslušalce odprtih ust, češ da kaj takšnega niso še nikoli slišali na harmoniki. Z ljubeznijo, zanosom in izbrušeno tehnično veščino izvaja vse od klasike do sodobne improvizirane in ljudske glasbe. Njegovo igranje ob odlični interpretaciji, resnem in zbranem pristopu odlikuje tudi pravšnja mera sproščenosti, ki nastop tako vrhunskih glasbenikov ne distancira, ampak približa poslušalcu.

Za intimno-akustičen koncert v dnevni sobi za sladokusce v Etno Klubu Zlati Zob je pripravil program, s katerim se bo sprehodil v etno poetičnih tonih prek naših sosednjih republik (Vlatko Stefanovski,) izpovedal strast v tangu (Astor Piazzolla, Richard Galliano) in na koncu povzel vse v domači kraški ljubezenski zgodbi (Iztok Mlakar). Tudi Bach ne bo manjkal.

Marko Hatlak se bo predstavil v svoji najmočnejši izraznosti in glasbeni raznolikosti zato pohitite z nakupom vstopnic saj je uživaških mest za najžlahtnejšo publiko samo 50 !

VSTOPNICE
/predprodaja 13,00 €, na dan koncerta 17,00 €/
se dobijo na vseh prodajnih mestih
EVENTIM (
in v Etno Klubu Zlati Zob (

KER DNEVNA SOBA NIMA SEDEŽNEGA REDA VAS PROSIMO, DA OB NAKUPU VSTOPNIC POŠLJETE NA rezervacije@zlatizob.si REZERVACIJO ZA STOLE/MIZE (datum, število oseb in ime rezervacije)

Vir: Etno Klub Zlati Zob, Napovednik.com

Zemljevid