Dr. Mira Omerzel - Mirit: Modrost davne preteklosti mogočnih Majev skozi okno zvoka in zavesti

V tokratnem mozaiku za dušo se bomo v družbi z dr. Miro Omerzel - Mirit spogledovali z modrostjo davne preteklosti mogočnih Majev: skozi okno zvoka in zavesti.

Avtorica nam bo predstavila dve knjigi s krovnim naslovom Brezmejne pojoče vezi telesa in duha mehiških Majev iz njene knjižne serije devetih knjig z naslovom Kozmična telepatija ali modrost onkraj misli in slišnega zvoka preteklosti za prihodnost, ki sta decembra 2012 izšli pri Založbi Sventovid. To sta knjigi o davno pozabljeni modrosti starih Majev in naših planetarnih prednikov. Njihovo izjemno znanje je za sodobnike še vedno velika neznanka, njihove sposobnosti in moči pa še vedno uganka. Zato knjigi poskušata odstreti drugačne poglede na kulturo, duhovno izročilo Majev in rabo zvoka.

Dr. Mira Omerzel - Mirit nam bo predstavila tudi svojo najnovejšo knjigo Zvočne podobe prebujene ljubezni: 99 pomembnih duhovnih sporočil v verzih ali orakeljskih pesmi za doseganje sreče, zdravja in obilja. Nastale so v stiku z zvezdo Aldebaran in so hkrati povzetek brezčasnih duhovnih modrosti, ki jih avtorica razjasnjuje v knjigah o Majih.

Knjige so namenjene tako duhovnim iskalcem kot tudi širjenju znanstvene misli o zvoku, glasbi in parametrih zavesti, ozaveščanju zakonitosti življenja in prebujanju spečih sposobnosti, hkrati pa tudi oživljanju starodavne modrosti neštetih generacij jasnovidnih in jasnoslušnih dostojanstvenikov minulih dob, ki so se podobno kot mi danes trudili za boljši jutri.
Zvočno dopolnilo knjižni seriji Kozmična telepatija je zgoščenka Ansambla Vedun: Vilinska nit zvočne preje, katere zvočno prejo bodo v naši družbi tkali glasbeniki Mojka Žagar in Tine Omerzel Terlep ter avtorica Mira Omerzel - Mirit.

Mira Omerzel - Mirit je doktorica muzikoloških znanosti, univ. dipl. etnologinja, svobodna raziskovalka, duhovna učiteljica, pisateljica, glasbenica in jasnočutna kozmična telepatka – medij za kanaliziranje življenjske energije. Je ustanoviteljica ansamblov Trutamora Slovenica in Vedun ter Katedre za razvoj zavesti in duhovno samozdravljenje Veduna. Že štiri desetletja raziskuje in obuja staroslovensko in staroslovansko duhovno in zvočno tradicijo ter znanje o zvoku in duhu različnih civilizacij.
Od leta 2000 živi brez hrane. Hrani se s kozmično življenjsko energijo in jo prenaša tudi vsem tistim, ki jo potrebujejo za ravnovesje, zdravje in duhovno rast.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Prijazno vas prosimo za potrditev vaše udeležbe.

Prispevek za predavanje je 2€.

Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze (1. nadstropje),
Vodnikova cesta 187, Ljubljana.
tel. 05 99 51 622, Gsm: 031 711177

Vir: ZDAJ d.o.o, Napovednik.com

Zemljevid