Umetniški sejem park Tabor

  • Kaj: Sejem
  • Kdaj: četrtek, 31.5.2012 ob 14.00
  • Kje: Ljubljana, Park Tabor
  • Prireditelj: TMpriboljški
  • Vstopnina: Vstop je prost!

Umetniški sejem pod krošnjami bo letos ponovno zaživel.
Mladi ustvarjalci bodo predstavili svoja unikatna dela z vseh področij oblikovanja.

Umetniški sejem pod krošnjami bo letos ponovno zaživel. Lansko leto so se umetniki v parku prvič združili v mesecu septembru. Tokrat pa se bodo kreativne sile širile kar vsak poletni mesec.
Dogodek, kjer mladi ustvarjalci predstavljajo svoja unikatna dela z vseh področij oblikovanja, se bo prvič odvijal pod krošnjami parka Tabor dne 31.05.2012 od 14h do 18h. Kasneje pa vsako prvo soboto v mesecu juliju, avgustu in semtembru.

Sejem ustvarja prostor, kjer se izmenjujejo izkušnje in kujejo navdihi za nova ustvarjanja. Mladim umetnikom pa omogoča predstavitev svojih del in povečanje prepoznavnosti.
Ustvarjalci bodo svoja dela razstavili v parku ter jih predstavili mimoidočim. Obiskovalcem bodo na voljo najrazličnejši unikatni izdelki, katere lahko najdejo redkokdaj in redkokje.

Dogodek bo potekal v okviru različnih kulturnih in športnih aktivnosti letošnjega programa parka Tabor. Pobudnice in začetnice projekta so arhitektke društva prostoRož, ki so lansko leto pričele s prenovo, predvsem pa z obujanjem parka. V parku so začele spodbujati različne aktivnosti ter organizirati nove dejavnosti in dogodke, športne in kulturne. Tudi umetniški sejem je ena izmed njih.

Vabljeni! Vstop je prost!

Vir: TMpriboljški, Napovednik.com

Zemljevid

Sorodni dogodki