Ponovna povezava - spoznajte povsem nov spekter zdravljenja

Vas zanima zakaj ugledne znanstvenike zanima Ponovna povezava in zakaj velja za fenomen v svetu zdravljenja? Tega daru se lahko naučite tudi vi in to neposredno od začetnika Ponovne povezave, dr. Erica Pearla, ki letos prvič prihaja v Slovenijo

Vas zanima zakaj ugledne znanstvenike, kot so dr. Gary Schwartz (Univerza Arizona), dr. William Tiller (Univerza Stanford) in dr. Konstantin Korotkov (Univerza Saint Petersburg) zanima Ponovna povezava in pričevanja ljudi, ki so jo doživeli?

Vas zanima, kaj je to, čemur avtorica knjige Polje (The field) Lynne McTaggart pravi, da je fenomen v svetu zdravljenja?

Morda ste za ponovno povezavo (ang. The Reconnection) že slišali. Povsem po naključju jo je med svojo 12 letno prakso odkril ameriški zdravnik kiropraktik dr. Eric Pearl, ki letos prihaja tudi v Slovenijo. Njegovi pacienti so kar naenkrat začeli poročati o ozdravitvah raka, bolezni, povezanih z AIDS-om, epilepsije, kroničnega sindroma utrujenosti, cerebralne paralize, hib, ki so jih imeli od rojstva, in drugih resnih bolezni. Od takrat naprej o njej sprašujejo in poročajo po vsem svetu, delo dr. Erica Pearla pa nadaljujejo izvajalci ponovne povezave v več kot 70 državah sveta.

Pričevanja o ponovni povezavi so do zdaj zbrana v dveh dokumentarnih filmih ter sedmih knjigah, vključno z Ericovo mednarodno uspešnico Ponovno povezani: zdravi druge, zdravi sebe, ki je prevedena v 36 svetovnih jezikov. Zaradi njene edinstvenosti so dr. Pearla povabili na govor v palačo Združenih narodov, predstavil jo je prepolni dvorani Madison Square Garden v New Yorku, o njej poročajo največji svetovni tiskani in elektronski mediji.

S proučevanjem ponovne povezave se ukvarjajo ugledni znanstveniki, ki so ugotovili, da je dr. Pearl odkril spekter zdravljenja, ki ne vključuje samo energije kot celoto, ampak povsem novo pasovno širino energije, svetlobe in informacij, za katerega menijo, da se je na našem planetu pojavil prvič. Popelje nas čez ravni energijskih tehnik zdravljenja in nas poveže s celostjo naše biti, s tem, kar v resnici smo in skozi to s (po)polnostjo Univerzuma. Temelji na izmenjavi energije, svetlobe in informacij, na ponovnem povezovanju verig DNK ter vključitvi "strun" - vzporedno pojavljajočih se ravni obstoja.

Predavanje bo vodil mag. Janez Aljančič, izvajalec in pripravnik za mentorja ponovne povezave, ki je svoje znanje prejel neposredno od dr. Erica Pearla. Na predavanju boste izvedeli kaj je ponovna povezava, zakaj vzbuja tolikšno zanimanje znanstvenikov in v čem se razlikuje od energijskih tehnik zdravljenja, kako vam ponovna povezava lahko pomaga, kaj v resnici je zdravljenje in kaj zdravje ter nenazadnje kdo v resnici smo in kakšen je naš potencial.

In najpomembnejše; spregovorili bomo tudi o tem, kako se tega čudovitega daru lahko naučite na seminarju pri dr. Ericu Pearlu, ki bo letos oktobra obiskal Ljubljano.

Nove frekvence ponovne povezave boste seveda lahko tudi občutili in preizkusili.

Število mest je omejeno. Obvezne prijave pošljite na email: ponovna.povezava@gmail.com

Več o tem fenomenu zdravljenja izveste na spletni strani.

Vir: Pro Valenta, Janez Aljančič s.p., Napovednik.com

Zemljevid