Anita Škof - Zaveza v Duši in Razsvetljenje - Ilirska Bistrica

Pridružite se mi na čarobnem večeru pri razodevanju duhovnih sporočil, ki so zajeta v mojih novih knjigah ZAVEZA V DUŠI in RAZSVETLJENJE. Da obudimo Zavedanje Ljubezni iz Duše, se razsvetlimo in Zlato dobo zaživimo.

Pridružite se mi ob SPOROČILIH SRCA, LJUBEČE ODETIH V KNJIGE -

na predstavitvi mojih novih knjig

ZAVEZA V DUŠI in RAZSVETLJENJE

v četrtek, 18. oktobra, ob 18. uri,

v Knjižnici Makse Samsa, Trg Maršala Tita 2, Ilirska Bistrica.

♥♥♥

V tem posebnem, prestopnem in na mnoge načine prelomnem letu 2012, nas na notranje druženje vabita Mojster modrosti Mojzes in Mojster Luči Buda. Njuna sporočila iz duhovnih prostranstev za današnji čas, za tukaj in zdaj, so zajeta v dveh novih knjigah, ki ju radostno delim z vami.

Mojzesova sporočila se razodevajo v duhovni pripovedi ZAVEZA V DUŠI, Budova budnica k človekovemu lastnemu Razsvetljenju pa v duhovnem vodniku RAZSVETLJENJE.

Oba nas pozivata, da se ustavimo, obrnemo navznoter in se zavemo, zakaj smo tu in od kod prihajamo. Se zavemo, da smo se zavezali biti Bog tudi v materiji in se kot Človek samouresničiti. Zaživeti Zavezo, sklenjeno v Duši v Večnosti. Zavezo Ljubezni. Zavezo prizemljiti Zlato dobo zase in za vse ljudi - iz lastnega Razsvetljenja.

Sprejmimo ta dar naših razsvetljenih bratov Belega bratstva kot pomoč pri dvigovanju lastne Zavesti in se tako odgovorno odprimo za transformacijo vseh naših dimenzij, skozi katero gremo vsi skupaj, ko se frekvenca vsega čedalje hitreje dviguje. Zavestno izkoristimo čas, ki je pravzaprav že nov nivo Zavesti, ki smo si ga izbrali za to utelešenje, da bi pričali tem dogodkom in jih soustvarjali.

Tako, da bomo najprej ozavestili ZAVEZO V DUŠI – Zavezo Ljubezni in iz Notranjosti doživeli lastno RAZSVETLJENJE. Nato pa ju zaživeli, prelili v materijo, prizemljili Zlato dobo.

♥♥♥

V okviru literarnega večera bom vodila krajšo meditacijo, knjigi boste lahko tudi kupili.

Vstop je prost. Srčno vabljeni!

♥♥♥

Iskreno vabljeni tudi na javne predstavitve knjig ZAVEZA V DUŠI in RAZSVETLJENJE, ki bodo spomladi in jeseni potekale v splošnih knjižnicah in na drugih prireditvenih mestih širom Slovenije.

Razpored predstavitev s točnimi lokacijami in termini bo objavljen na moji spletni strani kjer boste našli tudi več informacij o obeh novih knjigah, pa tudi o ostalih osmih knjigah za širjenje Zavesti in duhovno rast, ki so izšle že prej. Knjige lahko tudi naročite.

Za pokušino o mojem delovanju si lahko ogledate tudi oddaji RTV SLO Duhovni utrip -

Otvoritev Duhovnega centra Zlata doba -
Delavnica Z Boginjo v Zlato dobo -

♥♥♥

Veselim se druženja z vami skozi Srce in vam želim obilo notranjih blagoslovov.

mag. Anita Škof


Informacije:
041 532 646
keter@siol.net

Keter Anita Škof s.p.
Stanežiče 3h
1210 Ljubljana - Šentvid

Več informacij.

Vir: Keter - Center Boga, Napovednik.com

Zemljevid

Sorodni dogodki