MOJA SAMOPODOBA - kako se vidim sam/a in kako me vidijo drugi

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: ponedeljek, 6.6.2011 ob 19.00
  • Kje: Bowling in bilijard Klub 300, Regentova 35, Ljubljana
  • Prireditelj: Dogodki za Samske
  • Vstopnina: 29,99 €

Dragi samski, tokrat se bomo pogovarjali o svoji samopodobi, o predstavi o samem sebi. Vabljeni v svet, kjer nam DoGaJa od ZNOTRAJ.

S tem naslovom bo Renata Bačer Slabe, univerzitetna diplomirana psihologinja, nadaljevala cikel vsakomesečnih srečanj DoGaJa od ZNOTRAJ.

Tokrat se bomo pogovarjali o svoji samopodobi, o predstavi o samem sebi.

Gre za predstavo, ki je najtesneje povezana z našo identiteto, občutkom da smo, kar smo in kakšni smo. Identiteta in predstava o sebi se oblikujeta pod vplivom izkušenj iz odzivov okolja, sprva staršev in drugih družinskih članov, pozneje pa vse bolj pomembno vlogo prevzemajo vrstniki. Pri tem je pomembno, da se intimno primerjamo z nekim standardom, idealno samopodobo ali idealom jaza.

Delavnica bo usmerjena na prepoznavanje svojih močnih plati, pa tudi pomanjkljivosti.

Zanimivo bo spoznanje, da lastnosti, ki se nam zdijo grozne, drugi morda niti ne opazijo ali so lahko v njihovih očeh celo naše prednosti. In da so lastnosti, ki jih opazimo pri drugih in jih cenimo ali preziramo, iste, kot jih cenimo ali preziramo pri nas samih. Nemalokrat pa tudi odločajo o izbiri prijateljev in partnerjev, bodisi tako, da se nam zdijo zaradi njih privlačnejši ali pa nas odbijajo.

Vabljeni na delavnico, kjer boste odkrili spet nekaj novega o sebi in drugih, kjer boste lahko vprašali, kar vas zanima in kjer boste z ostalimi udeleženci podelili svoje izkušnje in razmišljanja!

Cena z DDV: 29,99 €

Prijava je možna preko spletne strani

V sodelovanju z organizacijo Sitera ( in Klubom 300 (

Zunanje povezave: www.dogodkizasamske.si

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com