Notpadu lajv?! PRESTAVLJEN

  • Kaj: Glasbeno - gledališki spektakel
  • Kdaj: ponedeljek, 20.9.2010 ob 20.00
  • Kje: Stožice, 1000 Ljubljana, ŠRC Stožice
  • Prireditelj: Urbano pleme
  • Vstopnina: 19 eurov

"Notpadu lajv?!" je nova, večja, živa različica priljubljene oddaje "As ti tud not padu?!", ki se bo zgodila na novem stadionu Stožice, 18.9.2010. Ogromen oder, ogromno gostov in ogromno smeha!

Notpadu lajv?!- PRESTAVLJEN

čEtrtek, Sep 16 2010

"Notpadu Lajv?!", 20.9.2010, stadion Stožice

"Notpadu lajv?!" prestavljen na sončni ponedeljek!

Dobra novica - ne bomo vas namočili! Zaradi napovedanih obilnih padavin se "Notpadu lajv?!" prestavi na ponedeljek, 20.9.2010 ob 20. uri, ko je napovedan sončen dan. Za vsakim dežjem posije sonce in tudi tokrat bo! Organizatorji smo se za ta korak odločili, ker ne želimo, da bi vremenske razmere publiki – še posebej tisti v parterju - pokvarile celotno doživetje predstave. Žal nimamo vpliva na vreme, želimo pa, da obiskovalci dobite pozitivno in nepozabno izkušnjo.Program predstave ostaja nespremenjen, podrobnosti pa bodo objavljene na uradni strani festivala kjer dobite vse informacije iz prve roke in takoj, ko so na voljo.Vstopnic ni potrebno menjati, ker veljajo za ponedeljkovo predstavo. V primeru, da se prireditve ne boste mogli udeležiti, jih lahko vrnete na Eventimovih prodajnih mestih. Prodaja vstopnic se pravtako podaljša do ponedeljka.Za nastalo nevšečnost se opravičujemo, žal pa na vreme ne moremo vplivati.Največji spektakel po svetovnem nogometnem prvenstvu!

Potem, ko smo ju pet sezon spremljali na televizijskih ekranih v oddaji "As ti tudi not padu?!", sta hiperaktivca izginila z zaslonov. Kam sta not padla?! Nič lažjega, ahmm... večjega. Lado Bizovičar in Jurij Zrnec sta se iz televizijskih zaslonov umaknila iz prav posebnega razloga. Pripravljata namreč glasbeno-gledališki spektakel na novem stadionu v Stožicah, ki sta ga poimenovala "Notpadu lajv?!" in bo predstavljal živo različico oddaje "As ti tud not padu?!" - na "steroidih".

Spektakel, večji od slovenske fovšije

14 šleperjev robe, milijon lučk, 150m2 velik zaslon. To je le nekaj tehničnih specifikacij spektakla, ki se obeta 18.septembra na novem stadionu Stožice. Samo 20.000 nas bo, kje pa boš ti?

Samo tri mor'š pripelat!

"Kako mimo varnostnikov na stadionu?", nas je ob sejanju krompirja vprašal bralec iz Žememj. S karto, dragi prjatu. Karte so naprodaj na in na vseh prodajnih mestih Eventima (bencinske, trafike, trgovine,...).

Pa še nasvet tedna: Lepa beseda lepo mesto najde.

Vir: Urbano pleme, Napovednik.com