Devayani yoga & dance lifestyle

  Klub Devayani - Devayani Yoga and Dance Lifestle je kulturno-športni klub, ki se ukvarja s prirejanjem različnih dogodkov, vse od pilates delavnic, do joga in aerobičnih uric. Med prireditve sodijo tudi različna potopisna predavanja, seminarji, tečaji in literarni večeri.

  Predsednica kluba Devayani Ana Kersnik Žvab, znana tudi kot Ana Devayani Kersnik Žvab, je mednarodno priznana jogistka z več kot desetletnimi izkušnjami v jogi kot izvajalka, mentorica in inštruktorica. Svojo licenco in znaje je pridobila in pridobiva v Indiji (International Yoga Teacher), a se redno udeležuje izobraževanj, delavnic in tečajev v Sloveniji in tujini, od Amerike, Portugalske, Španije, do Avstrije, Hrvaške itd.

  Joga je njena strast, ni le njen poklic, ampak tudi njen način življenja.

  Kot vaditeljica aerobike, pilatesa, plesalka in inštruktorica joge ve, kako pomembno je ohranjati svojo vitalnost, zdravje in postavo. V vlogi mamice pa je ugotovila, da za mlade mamice ni kaj dosti gradiva o jogi za nosečnice, zato je iz pisanja člankov sklenila združiti svojo ljubezen do materinstva in joge ter svoje znanje in izkušnje deliti tudi z drugimi mamicami.Kot sociologinja kulture in rusistka je preko množične objave člankov prešla na objavo svoje prve knjige, ki jo posveča vsem mamicam.

  Avtorica knjižnih uspešnic, mednarodno priznana jogistka in ena izmed najmlajših mednarodnih predstojnic svetovne zveze za jogo Ana Kersnik Žvab je iz knjig za mamice, nosečnice in dojenčke izdala knjižno delo Joga in (ne)plodnost. Delo je posvečeno vsem, ki bi radi se pripravili na zanositev ali imate težave z zanositvijo. Knjiga je potrjena s strani medicinskih strokovnjakov, strokovnjakov alternativne medicine in svetovnih zdravilcev in jogistov. Zaradi velikega odziva je že prevedena v angleški in nemški jezik, saj se za delo zanima že Avstralija, Amerika, Avstrija, Nemčija in Švica.

   

  O Ani Kersnik Žvab bi lahko rekli, mlada fashionista mamica treh čudovitih otrok (dveh sinov in hčerkice, ki jo v kratkem pričakuje) z jogijskim načinom življenja. Prijatelji jo opisujejo kot: "neustavljivo ljubiteljico življenja, ki z jogijskim srcem pleše skozi življenje". V Sloveniji in tujini velja za eno najbolj priznanih jogistk, manekenk, plesalk, misic, pisateljic in blogerk, kar potrjuje skoraj pol milijona sledilcev na socialnih omrežjih.

  Kot že omenjeno, se je kot pisateljica in strokovnjakinja dokazala že na različnih portalih in spletnih straneh, v revijah in časopisih v Sloveniji in tujini. Lahko ste jo spremljali v radijskih in televizijskih oddajah in se je prav tako že dokazala kot voditeljica svoje oddaje TV Devayani, ki jo je že mogoče si ogledati na televizijskih sprejemnikih. Prav tako je izdala že pet knjižnih uspešnic, ki so že prevedene v angleščino in nemščino. Svojo ljubezen do pisanja želim deliti tudi v svojem blogu Yogalishes Mami, ki je bil nagrajen za enega izmed 10 Najboljših Joga Mami Blogov in enega izmed 100 najboljših Jogijskih Blogov na svetu, kamor uvrščajo tudi Yoga Girl – Rachel Brathen. V svojem blogu in pri svojem delu združuje svoji največji ljubezni, in sicer ljubezen do materinstva in joge.

   

   

  Devayani Yoga & Dance Lifestyle in delo Ane Kersnik Žvab lahko spremljate tudi na:

   

   

  • Facebook:

   

  • Youtube:

   

  • Instagram:

   

   

  Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.

                                                            The Bhagavad Gita