Devayani yoga & dance lifestyle

  Klub Devayani - Devayani Yoga and Dance Lifestle je kulturno-športni klub, ki se ukvarja s prirejanjem različnih dogodkov, vse od pilates delavnic, do joga in aerobičnih uric. Med prireditve sodijo tudi različna potopisna predavanja, seminarji, tečaji in literarni večeri.

  Predsednica kluba Devayani Ana Kersnik Žvab, znana tudi kot Ana Devayani Kersnik Žvab, je mednarodno priznana jogistka z skoraj desetletnimi izkušnjami v jogi kot izvajalka, mentorica in inštruktorica. Svojo licenco in znaje je pridobila in pridobiva v Indiji (International Yoga Teacher), a se redno udeležuje izobraževanj, delavnic in tečajev v Sloveniji in tujini, od Amerike, Portugalske, Španije, do Avstrije, Hrvaške itd.

  Joga je njena strast, ni le njen poklic, ampak tudi njen način življenja.

  Kot vaditeljica aerobike, pilatesa, plesalka in inštruktorica joge ve, kako pomembno je ohranjati svojo vitalnost, zdravje in postavo. V vlogi mamice pa je ugotovila, da za mlade mamice ni kaj dosti gradiva o jogi za nosečnice, zato je iz pisanja člankov sklenila združiti svojo ljubezen do materinstva in joge ter svoje znanje in izkušnje deliti tudi z drugimi mamicami.

  Kot sociologinja kulture in rusistka je preko množične objave člankov prešla na objavo svoje prve knjige, ki jo posveča vsem mamicam.

   

  Devayani Yoga & Dance Lifestyle

  Uradna stran joga za nosečnice 

   Twitter

   

  Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.

                                                            The Bhagavad Gita