Čustvena svoboda, Cvetka Horvat s.p.

Čustvena svoboda, Cvetka Horvat s.p.

    Cvetka Horvat, dipl. ekon. in certificirana EFT izvajalka po predmetniku mednarodne organizacije EFT International je metodo ustanovitelja Gary Craiga spoznala leta 2009.

    Ko je v začetku metodo najprej preizkušala na sebi in med izvajanjem tapkala s prsti po svojih akupunkturnih točkah, jo je spoznanje o izjemni učinkovitosti metode najprej le zelo prijetno presenetilo. Potem je začutila,  da so spremembe na bolje, ki jih je dosegala na raznih področjih v svojem življenju, tudi trajne in prvotnemu presenečenju je sledilo izjemno navdušenje. Temu pa -  kot rada z nasmehom pove - ni videti konca.

    Skozi izobraževanja na vseh treh stopnjah po predmetniku EFT International in mnogih delavnicah je pridobila potrebno znanje, ki pa ga skozi delo z ljudmi in izkušnjami pri tem vsa ta leta še bogati. Z veseljem in navdušenjem ga predaja naprej – na predstavitvah in na delavnicah, kjer se udeleženci naučijo, kako pravilno izvajati EFT metodo, da lahko s tapkanjem tudi sami dosežejo želene spremembe. Na individualnih srečanjih in pri tapkanju v skupinah stremi k odpravljanju vzrokov  težav (ne le simptomov), kar prinaša  dolgoročne rezultate na več področjih.

    EFT metoda je revolucionarno orodje za samopomoč. Zdaj lahko poskrbimo za odpravo negativnih čustev, za boljše počutje, življenje brez stresnega odziva, dobre odnose z drugimi, boljše rezultate pri športu, v šoli, službi,… S tapkanjem lahko odvzamemo moč minulim dogodkom, dosežemo, da se počutimo dobro v tem trenutku in odpravimo neprijetne občutke ter čustva in omejujoča prepričanja glede naše prihodnosti. Gospod Gary Craig svetuje: "Preizkusite EFT na vsem." Cvetka njegov napotek s pridom upošteva.

    Sama pravi: "Nekoč sem hrepenela le po cilju, zdaj uživam tudi na poti do njega. Preden sem spoznala EFT, sem vzroke za svoje nelagodje, nesreče, težave iskala povsod drugje, le pri sebi ne. Danes pa se zavedam svoje moči, ko spreminjam SEBE. Veliko lažje je, hitreje in preprosto. Tapkanje deluje."