Coaching Lep dan za spremembo!

Coaching Lep dan za spremembo!

    Coaching Lep dan za spremembo!® vam omogoča varen in hiter napredek na področjih osebnega in poslovnega uspeha ter zdravja. Namenjen je posameznikom, parom (partnersko svetovanje) in družinam (družinska terapija). Coaching Lep dan za spremembo!® je posebna oblika osebnega svetovanja, kjer s pomočjo naprednih metod in tehnik dosegamo trajne osebnostne spremembe.

    Coaching Lep dan za spremembo!® je v določenih, v duševno zdravje usmerjenih primerih, mogoče primerjati s psihoterapijo, ali kot pogosto slišimo od naših klientov, alternativno psihoterapijo. Coaching Lep dan za spremembo!® izvajamo po metodologiji mednarodno priznanih in uveljavljenih sistemov nevrolingvističnega programiranja, PEATa, terapevtskega transa (hipnoze) in telesne psihoterapije.

    Coaching Lep dan za spremembo!® izvajamo na lokaciji v Celju in Ljubljani. Izvajamo tudi prilagojeno obliko telefonskega svetovanja za klice v sili, in primere, ko predstavlja razdalja preveliko oviro za stik s strokovnjakom na lokaciji. Več informacij lahko pridobite na spletni strani

    S coachingom Lep dan za spremembo!® boste aktivirati miselne, čustvene in telesne potenciale, s pomočjo katerih boste prijeli vajeti življenjske poti zopet v svoje roke. Najprej boste nevtralizirali težave, zaradi katerih se vrtite v začaranem krogu, nato boste uresničili življenjske želje in cilje.
    , info@LepDanZaSpremembo.si, 040 355 557