Citycenter Celje

    Citycenter Celje, največje nakupovalno središče SV Slovenije, se nahaja točno na stičišču najbolj pomembnih prometnih povezav. Zato tudi ne preseneča dejstvo, da od njegove prenove, ki je bila zaključena marca 2006, pod svojo streho privabi obiskovalce iz celotne Slovenije. Naša pozicije je naša prednost. V Citycentru Celje je zbran najboljši branžni mix več kot 80 prodajaln in lokalov, kot tudi najboljši izbor trendovskih blagovnih znamk, kot so H&M, Zara, Sportina z blagovnimi znamkami, Swarovski, Hervis, Mango, s.Oliver ter številni drugi. Nenazadnje tudi velik megamarket Interspar. Posebno bogat je tudi gostinski kotiček, kjer so združene raznolike kuhinje. Tako so pod eno streho zbrane najboljše globalne znamke, ki jih v Celju in okolici ni.
    Nakup v Citycentru Celje je tudi najboljša nakupovalna izkušnja, združena z najboljšo storitvijo, prijaznim osebjem, urejenostjo ambienta, prijetno nakupovalno toplino in dobro informacijsko podporo. Prilagojen dostop za invalide ter udobnost storitve za mamice je samo del najboljše ponudbe. Kot tudi najboljši dogodki – zanimivi, novi, igrivi in domiselni.
    Otroški park Džungla kot del najboljše ponudbe Citycentra Celje je s svojo adrenalinsko in moderno zasnovo kraj, kjer se zbirajo naši najmlajši. Na skoraj 300 m² igralnih površin, so številni tobogani, plezala, labirint in skrivnostno drevo z živalmi, ki kar vabijo, da jih obiščete. Nenazadnje pa lahko v njem vaši otroci praznujejo rojstni dan, kjer pod vodstvom izkušenih animatork preživijo prijetne in nagajive urice.
    Modernost in udobje nakupovalnega središča Citycenter Celje se odraža tudi v prostorni in lahko dostopni parkirni hiši, v kateri se nahaja kar več kot 1600 urejenih in prostornih parkirnih mest v štirih nadstropjih. Prav tako lahko izbirate še med več kot 200 parkirnimi mesti okoli nakupovalnega središča.
    In vse odlike Citycentra Celje so združene tudi v sloganu – Vse najboljše! Naš slogan so naše vrednote.