ČI trening, Andrej Kohn, s.p.

  Andrej Kohn je mojster veščin tradicionalne kitajske medicine z dolgoletnimi izkušnjami, ki predano poučuje medicinski qigong, yiquan, tao yin in ostale veščine na rednih tedenskih vadbah in drugih delavnicah po Sloveniji.

  Do odkrivanja sveta zdravilnih vitalnih energij ga je pripeljala alpinistična nezgoda. Bil je hudo poškodovan in v komi ter samo mlademu organizmu in svoji vztrajnosti pri samozdravljenju in izvajanju qigonga, se ima zahvaliti za povrnitev zdravja in dobrega počutja.

  Andrej Kohn je po samostojnih začetkih je čutil željo po poglobljenem znanju veščin tradicionalne kitajske medicine, zato ga je šel iskati k priznanim mojstrom na različne konce sveta.

  Vrsto let se je izobraževal pri najboljših mojstrih, med drugim tudi pri mednarodno priznanem gigong mojstru Jumin Chenu in svetovno znani mojstrici Kabale Izraelki Avigail Mor, ki ga je naučila zdravilnega dotika, svoje bogato znanje pa je nadgradil tudi s kvantnim zdravljenjem.

  Od začetka svoje poti do danes je osvajal veščine Tai chi-ja, Yiquana, Qi gonga, Tao joge, mikrokozmične orbite, kvantnega zdravljenja, zdravilnih zvokov, meditacije. Vso znanje je redno uporabljal na svojem telesu, ki je njegov najboljši laboratorij. Iz vsake veščine je izluščil vaje in modrosti, za katere meni, da bi koristile tudi vam.

  Z leti jih je združil in izoblikoval v celoto, ki jo imenuje Či trening. Pri Či treningu ne gre za iskanje bližnjic. Teh ne priznava. Gre za evolucijo različnih vaj z globokim spoštovanjem do tradicije in mojstrov, ki so jih skozi stoletja ohranjali.

  Filozofija Či treninga povzema filozofijo notranjih veščin. Z mehkimi vajami poskrbimo, da telo kot materialna in duh kot notranja substanca delujeta čim bolj uigrano. Ničesar ne počnemo na silo, zato so vaje varne in primerne za vsakogar. Kljub temu, da večina vaj izhaja iz borilnih veščin, jih na naših vadbah izvajamo tako čuteče, da v prvi vrsti koristijo zdravju in dobremu počutju.

  Redne vadbe z Andrejem:

  • Dravograd / vsak ponedeljek: Yiquan 18.30 - 19.30 in Qigong 19.30 - 20.30
  • Maribor / vsak torek: Yiquan 18.00 - 19.00 in Qigong 19.00 - 20.00