Fitnes in Wellness Betnava

  FITNES
  Smo med večjimi in sodobnejšimi fitnes centri v Sloveniji, ki se razprostira na 1500 m2 v dvoranah za fitnes, aerobiko, borilne veščine, masažo in savno. Ponašamo se z najboljšimi inštruktorji fitnesa, aerobike in borilnih veščin, med katerimi imamo celo svetovne in evropske dobitnike medalj.

  WELLNESS

  Wellness ponuja sedem savn, od tega dve ločeni savni za VIP goste in tunel presenečenja.

  Aroma parna kopel - turška savna je segreta na 45C do 50C s 100% vlažnostjo in blažilno deluje na dihala in povečuje njihovo delovanje ter čisti dihalne poti. Priporočljiva je takrat, ko se nas loteva prehlad.

  Ekstremna finska savna - suha savna je segreta od 80C do 100C z do 30% vlažnostjo, pospešuje bitje srca in delovanje ledvic, ki izločajo soli ter strupene snovi iz telesa.

  Chromoterapevtska savna - finska suha savna je segreta od 60C do 80C z do 30% vlažnostjo in krepi imunski sistem ter ublažuje stres, ogreva telo v globino in pozitivno deluje na mišičevje in sklepe.

  Laconium - blaga savna z zrakom ogretim od 35C do 37C in 20%-30% vlažnostjo nudi občutek svežine in popolne sprostitve.

  Tunel presenečenja - množica tušev različnih temperatur vode za osvežitev po izstopu iz savn.

  V savnah nudimo obilico različnih vitaminsko-mineralnih napitkov.

  LEPOTNI SALON
  V lepotnem salonu poskrbimo za celostno nego in razvajanje telesa. Ponudba obsega veliko vrst masaž, nego in pomlajevanje kože ter različne postopke depilacije. Ponudba in obseg storitev se oblikuje individualno glede na vaše potrebe in želje.