Beli lotos, tajski wellness center

  Beli lotos, tajski wellness center je manjši center dobrega počutja v osrednji Gorenjski; Šenčurju pri Kranju. V Belem lotosu prisegajo na kakovost – tako po opremljenosti ambienta, kot tudi po prijaznosti in kakovosti storitev. Kljub majhnosti lahko v tem tajskem wellness centru izbirate med pestro ponudbo tajskih masaž – od tradicionalne tajske masaže in aroma terapije s tajskimi zelišči do športne masaže in masaže po rojstvu. Maserke, ki prihajajo iz Tajske , imajo kljub svoji mladosti in lepoti, dolgoletne mednarodne izkušnje. So tudi izredno energične in prijazne. Poleg masaž pa si lahko v tem centru privoščite najrazličnejše sprostitvene kopeli ter finsko in zeliščno savno. Savno in kopeli ponujajo samo v t.i. VIP ponudbi, ko je prostor namenjen samo osebi oz. osebam, ki so prve rezervirale ustrezen termin. Beli lotos je idealen za pare, ki želijo zasebnost in individualno obravnavo. Predstavitveni video si lahko ogledate tudi na Youtube kanalu Belega lotosa. Opravljajo pa tudi nege obraza, depilacije, manikuro, pedikuro in profesionalno ličenje.

  Lokacija Belega lotosa je idealna tudi za obiskovalce iz nekoliko bolj oddaljenih krajev, kot so Ljubljana, Tržič ali Radovljica, saj leži neposredno ob izvozu/uvozu na avtocesto (priključek Kranj – Vzhod). Ob samem centru je tudi veliko brezplačnih parkirnih mest, tako da parkiranje ne bo problem.

  Sprejemajo skoraj vse vrste plačilnih kartic (BA, Maestro, Visa, Mastercard, Diners club in JCB). Mesečno imajo različne promocijske akcije ter popuste, zato vam priporočamo, da občasno obiščete njihovo spletno stran.

  Na Facebookovem profilu pa občasno izvedejo kako nagradno žrebanje, tako lahko z malo sreče pridete do ene izmed njihovih storitev tudi brezplačno.

  Če želite obdariti svoje najdražje z darilnim bonom, pa nimate časa, da bi se osebno oglasili v Belem lotosu, vam darilni bon pošljejo tudi po pošti na izbrani naslov. Več o ponudbi si lahko preberete tudi v članku V Beli lotos na odlične tajske masaže in nege obraza, ki je bil objavljen na 24ur.com.

  Beli lotos, tajski wellness center
  Poslovna cona A18
  4208 Šenčur
  Tel:
  059 041 790
  GSM:
  040 234 436
  E-pošta. Spletna stran.

  DELOVNI ČAS:
  Odprti so od ponedeljka do sobote od 10. do 22. ure.