Ajurjoga - ajurveda in joga center

  V centru AJURJOGA se združujeta tradicionalni znanosti ajurvede in joge v celosten, naraven in individualen pristop k ravnovesju telesa in uma. Storitve centra AJURJOGA:

  • SVETOVANJE IZ AJURVEDSKE MEDICINE - Vključuje ajurvedsko diagnostiko in napotke, s katerimi vzpostavimo ravnovesje v telesu in umu. Ajurvede se poslužujemo, kadar potrebujemo usmeritve iz sledečih področij:

   - holistični pristop k zdravju
   - zdravstvena preventiva
   - prehransko svetovanje
   - zdrav življenjski slog
   - detox oz. čistilne tehnike
   - uporaba ajurvedskih zelišč
   - aromaterapija in akupresurne točke

  • VADBA JOGE Strokovno vodena vadba joge, kjer je poudarjena pravilna izvedba, varnost, jasna razlaga in korekcije, se izvaja v sledečih različicah:

  - Tradicionalna joga - Sivananda joga - za fleksibilnost, moč in vitalnost telesa ter umirjen um. Je ena izmed najstarejših in najbolj razširjenih zvrsti joge na svetu.

  - Ajurvedska vata, pitta, kapha joga - tri različne vadbe joge, ki učinkujejo na našo edinstveno umsko telesno konstitucijo ali neravnovesje vata, pitta ali kapha doše. Vadba joge je osnovana na ajurvedskih principih in ima tako terapevtske učinke. To je prva tovrstna vadba joge v Sloveniji.

  - Joga za starejše - vadba je prilagojena potrebam starejših, je bolj počasna, uporabljajo se pripomočki za lažje izvajanje jogijskih položajev.

  • BIO AJURVEDSKA ZELIŠČA - V centru lahko kupite bio ajurvedska zelišča, pripravke, začimbe, prehrambne dodatke, masažna olja in ostale ajurvedske pripomočke.
  • AJURVEDSKI TRETMAJI - z ajurvedskimi tretmaji ne negujemo le telesa, temveč se dotaknemo človekovega bistva in tako odklenemo vrata, ki pripeljejo do dobrega počutja, povezanosti s seboj, energije ter notranje inteligence zdravljenja. V Ajurjoga centru nudimo ajurvedske oljne masaže ter marma oz. masaže vitalnih energijskih točk.
  • ŠOLA AJURVEDE IN JOGE - Šola ajurvede in joge je nastala z namenom ponuditi tradicionalno, poglobljeno izobraževanje o ajurvedi in jogi vsakomur, ki si želi podrobno spoznati principe delovanja teh dveh znanosti z namenom samopomoči.

  info@ajurjoga.si

  + 386 (40) 613 963