A+ Izobraževanje, Amanda Zupanc, s. p.

  Individualno poučevanje angleškega jezika za otroke in odrasle

  Poučujemo individualno angleški jezik otroke, najstnike in odrasle po avtentičnih materialih ter najbolj sodobnih metodah na sproščen način, izvajamo pa tudi priprave na mednarodne certifikate in pripravo na maturo.

  Avtorski asociacojski kvizi MQ Maestro za odrasle in otroke

  Izvajamo tudi avtorske asociacijske kvize MQ Maestro z več kot 30-letno tradicijo. Avtorski asociacijski kvizi MQ Maestro so primerni za razne prireditve, kot so zabave, pikniki, rojstnodnevna in druga praznovanja, tako imenovani programi "team buildinga" in razna ostala druženja. Primerni so tudi za zaključene skupine prijateljev oziroma znancev, ki bi radi preživeli zabaven in malo drugačen dan, popoldne oziroma večer.

  Bistvena prednost avtorskih asociacijskih kvizov MQ Maestro je v tem, da trajajo toliko časa, kolikor časa to želijo tekmovalci. Avtorski asociacijski kviz MQ Maestro tako lahko traja od ene ure do štirih ur. Sodeč po dosedanjih izkušnjah, ki jih imamo, tekmovalcem tudi štiri ure igranja avtorskega asociacijskega kviza MQ Maestro minejo zelo hitro, pogosto celo prehitro.

  Tematika asociacijskih kvizov MQ Maestro je zelo splošna in raznolika. Temelji na zabavnosti in izvirnosti vprašanj, pomaga pa razvijati timski duh, sposobnost logičnega razmišljanja in povezovanja. Namenjena je širokemu krogu ljudi, saj vključuje igre z vseh področij človekovega udejstvovanja. Avtorski asociacijski kvizi MQ Maestro skušajo na neprisiljen, zanimiv in svojevrsten način v človeku vzbuditi zanimanje ter posledično v njem pustiti določeno znanje. Od tod slogan asociacijskih kvizov MQ Maestro: "Pustijo sled".

  Na avtorskih asociacijskih kvizih MQ Maestro lahko sodelujejo otroci, odrasli ali oboji skupaj. Avtorske asociacijske kvize MQ Maestro namreč izvajamo v različicah in sicer kot avtorske asociacijske kvize MQ Maestro Junior (za otroke), avtorske asociacijske kvize MQ Maestro Teen (za najstnike), avtorske asociacijske kvize MQ Maestro Adult (za odrasle) ter avtorske asociacijske kvize MQ Maestro Masters (za posebne sladokusce). Glasovalne naprave so pametni mobilni telefoni.