Österreich Institut Ljubljana

Österreich Institut Ljubljana 1Povečaj sliko
  • Österreich Institut Ljubljana
    Cankarjevo nabrežje 11
    1000 Ljubljana
  • Telefon: 01 426 99 70
  • Email: ljubljana@oei.si
Österreich Institut Ljubljana 1Österreich Institut Ljubljana 2Österreich Institut Ljubljana 3Österreich Institut Ljubljana 4Österreich Institut Ljubljana 5Österreich Institut Ljubljana 6
Nemščina za vsako priložnost - www.oei.si

Österreich Institut Ljubljana je eden izmed 9 jezikovnih inštitutov v Evropi, ki v državah gostiteljicah ponujajo kvalitetne tečaje nemščine, podpirajo in spodbujajo pouk nemščine v šolah in sodelujejo z drugimi inštitucijami pri jezikovni in kulturni izmenjavi.

Ponujamo vam tečaje splošne nemščine za vse starostne skupine, od igralne skupine za najmlajše in tečajev za otroke in mlade do standardnih tečajev Nemščina A1.1 – C1.2 in tečajev konverzacije. S pomočjo intenzivnih tečajev . .. sprint A1/A2 in turbo B1 lahko s preverjenim programom svoj cilj dosežete še hitreje.

Za vse, ki potrebujejo nemščino pri svojem poklicu, smo pripravili vrsto tečajev za različna strokovna področja: nemščina za pravnike, nemščina za zdravstvene delavce, nemščina za poklic, nemščina za glasbenike, poslovna nemščina na C2 nivoju in še več.

Ker znanje jezika veliko velja, ga je vredno potrditi tudi s certifikatom. Kot izpitni center za ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch - Avstrijska jezikovna diploma) trikrat letno izvajamo izpite na vseh nivojih.

Trenutno vas ne zanimajo tečaji ali izpiti, bi pa vseeno radi ostali v kontaktu z jezikom? Potem vas kljub temu vabimo v naše prostore na Cankarjevem nabrežju 11, kjer se nekajkrat letno lahko udeležite kulturnih prireditev ali pa prebrskate aktualno izdajo časopisa Österreich Spiegel, s katerim je učenje nemščine še bolj zanimivo.

Ne prihajate iz Ljubljane? Pomladi 2013 smo razširili našo ponudbo tudi v Mariboru. Podatki o aktualnih tečajih se nahajajo na strani maribor.oesterreich-institut.si/.

Sledite nam lahko tudi na Facebooku: www.facebook.com/oesterreich.institut.ljubljana ali www.facebook.com/oesterreich.institut.maribor

Kontakt:
Österreich Institut d.o.o. Ljubljana
Cankarjevo nabrežje 11, Ljubljana
01 426 99 70
ljubljana@oei.org
www.oei.si