Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (2)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (72)
Hooping je zakon!
Danes od 18.00 do 19.00, Energične vadbe
Inergija, Litijska cesta 148, Ljubljana
Hooping je zakon!
torek, 30.5.2017 od 18.00 do 19.00, Energične vadbe
Inergija, Litijska cesta 148, Ljubljana
Hospickafe Celje
Danes ob 17.00, Osebnostna rast
Študijska čitalnica Osrednje knjižnice Celje, Muzejski trg 1 a, Celje, ... Oven, avtorica knjige Tihotapci miru. Založnik o knjigi: ''So zgodbe in njih junaki, ki spolzijo čezte kot veter, ki poboža, hip za tem pa ga že pogoltne zakon pozabe. In so zgodbe, ki se te oprimejo z usodami junakov, kot bi nosile del tvoje osebne zgodovine.'' Mladi Teodor se po uspešnem študiju v tujini vrne na domačo obalo.
Moč besed in misli, praktična delavnica
Danes od 18.00 do 21.00, Osebnostna rast
Koper, Koper, Se sprašujete zakaj vas nekdo lahko že z eno besedo razoroži? Kako prekiniti tok negativnih misli? Kaj delate narobe, da zakon privlačnosti za vas ne deluje? Na tretje vprašanje vam lahko takoj dam odgovor. Nič. Nič ne delate narobe, samo nihče vam ni jasno povedal kako zakon privlačnosti deluje.
Dr. Sanja Rozman : Kaj je ljubezen?
torek, 20.6.2017 ob 18.00, Kulturna prireditev
Knjižnica Otona Župančiča, Kersnikova 2, Ljubljana, Ko govorimo o ljubezni, imamo v mislih zaljubljenost, navezanost, poželenje, seks, partnerstvo, zakon, prijateljstvo, starševsko ljubezen, celo odnos do boga ali transcendentnega. Pa ima zadeva tudi temno plat: v imenu ljubezni se vara, ubija, zapušča otroke, upravičuje ljubosumje, posesivnost in nasilje v družini.