Gostilna in motel Pri Lešniku

Gostilna in motel Pri Lešniku 1Povečaj sliko
  • Gostilna in motel Pri Lešniku
    Dupleška 49
    2000 Maribor
  • Kontaktna oseba: Zdenka Lešnik
  • Telefon: 02/ 471 23 22
  • Email: gostilna.lesnik@siol.net
  • Zvrst kuhinje: Slovenska, Mednarodne specialitete
Gostilna in motel Pri Lešniku 1Gostilna in motel Pri Lešniku 2Gostilna in motel Pri Lešniku 3Gostilna in motel Pri Lešniku 4Gostilna in motel Pri Lešniku 5Gostilna in motel Pri Lešniku 6Gostilna in motel Pri Lešniku 7Gostilna in motel Pri Lešniku 8Gostilna in motel Pri Lešniku 9
Ste na poti? Sanjate o spremembi? Želite miren kotiček in sprostitev? Želite nekaj posebnega? Praznujete?

Naj vas pot popelje do Lešnikovih, kjer že četrta generacija vodi gostilno in motel.

Opis

V gostišču z več kot 100-letno tradicijo vam v prijetnem ambientu prijazno in kvalitetno postrežemo z izvrstnimi kulinaričnimi užitki in vrhunskimi vini. Ponudba bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje. Prijazno vas bomo postregli tudi v letnem in zimskem vrtu.

Nudimo tudi prenočišča v sodobnem motelu kategorije treh zvezdic. Izbirate lahko med suitami, apartmajem, eno-, dvo-, tro- ali štirposteljnimi sobami, kjer so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.
V prijetno urejenih spalnicah se boste v novem jutru zbudili spočiti in željni zajtrka.

V motelu smo uredili sprostitvene prostore VITALspa, kjer bomo poskrbeli za popolno sprostitev vašega telesa in duha. Tri individualne Spa suite so opremljene s sodobnimi savnami z barvno kromaterapijo in solnimi kristali, z udobnimi počivališči, whirlpoolom ali vodno masažno kadjo.
V parkovno urejenem okolju Dežele Pri Lešniku smo za naše najmlajše goste uredili mini golf igrišče z devetimi polji in otroško igrišče s trampolinom. Starši boste lahko posedali v senci letnega paviljona in ob pijači ali sladoledu brezskrbno opazovali razigrane otroke.