Solo koncert Marko Hatlak-harmonika

Solo koncert Marko Hatlak-harmonika 1Povečaj sliko

intimno-akustičen koncert v dnevni sobi za samo 50 glasbenih sladokuscev

Marko Hatlak, danes igra Bacha, jutri tango, spet naslednji dan sodobno glasbo, ki mu lahko sledijo balkanski toni … markohatlak.org/

Marko Hatlak je tisti harmonikar zaradi katerega črno-bele tipke njegovega glasbila zažarijo v mavričnih tonih. Da gre dejansko za vrhunskega glasbenika, priča že njegova visoka glasbena izobrazba.
V našem glasbenem prostoru je z najrazličnejšimi projekti prisoten že nekaj časa – najbolj se je v splošno zavest Slovencev vtisnil s svojim delom pri svetovno znani in cenjeni skupini Terrafolk in kot solist oziroma vodja ansambla Funtango.

Njegova dih jemajoča izvedba je nadvse senzibilen in dovršen presek različnih glasbenih žanrov, ki pusti poslušalce odprtih ust, češ da kaj takšnega niso še nikoli slišali na harmoniki. Z ljubeznijo, zanosom in izbrušeno tehnično veščino izvaja vse od klasike do sodobne improvizirane in ljudske glasbe. Njegovo igranje ob odlični interpretaciji, resnem in zbranem pristopu odlikuje tudi pravšnja mera sproščenosti, ki nastop tako vrhunskih glasbenikov ne distancira, ampak približa poslušalcu.

Za intimno-akustičen koncert v dnevni sobi za sladokusce v Etno Klubu Zlati Zob je pripravil program, s katerim se bo sprehodil v etno poetičnih tonih prek naših sosednjih republik (Vlatko Stefanovski,) izpovedal strast v tangu (Astor Piazzolla, Richard Galliano) in na koncu povzel vse v domači kraški ljubezenski zgodbi (Iztok Mlakar). Tudi Bach ne bo manjkal.

Marko Hatlak se bo predstavil v svoji najmočnejši izraznosti in glasbeni raznolikosti zato pohitite z nakupom vstopnic saj je uživaških mest za najžlahtnejšo publiko samo 50 !

VSTOPNICE
/predprodaja 13,00 €, na dan koncerta 17,00 €/
se dobijo na vseh prodajnih mestih
EVENTIM www.eventim.si/si/prodajna_mesta/)
in v Etno Klubu Zlati Zob www.zlatizob.si/)

KER DNEVNA SOBA NIMA SEDEŽNEGA REDA VAS PROSIMO, DA OB NAKUPU VSTOPNIC POŠLJETE NA rezervacije@zlatizob.si REZERVACIJO ZA STOLE/MIZE (datum, število oseb in ime rezervacije)

Vir: Etno Klub Zlati Zob, Napovednik.com

Etno Klub Zlati Zob

Etno Klub Zlati Zob 1Povečaj sliko
  • Etno Klub Zlati Zob
    Zaloška 69 - Dvorec Sela
    1000 Ljubljana
  • Kontaktna oseba: Edna
  • Telefon: 040 563 100
  • Email: info@zlatizob.si
Etno Klub Zlati Zob 1Etno Klub Zlati Zob 2Etno Klub Zlati Zob 3Etno Klub Zlati Zob 4Etno Klub Zlati Zob 5Etno Klub Zlati Zob 6Etno Klub Zlati Zob 7Etno Klub Zlati Zob 8Etno Klub Zlati Zob 9
Klub, ki ni ne bar ne restavracija ampak poseben in sproščen ljudski raj ljubiteljev vseh generacij, ki cenijo in spoštujejo poslanstvo kluba, je varno zatočišče, kjer se lahko sami ali v družbi vklopite na uživanje in druženje ob sozvočju Glasbe Sveta.
Originalno tradicionalen ambient zagotavlja domači občutek topline, kjer se uživa na glasbenih, plesnih, gledaliških, pevskih, kulinaričnih in družabnih dogodkih.

Z ljubiteljskim delovanjem ponujamo WORLD ETNO bogastvo ljudskih vrednot in kultur s celega sveta v obliki pestrih prireditev.


Glasba ne pozna meja in nas druži z ljudmi sveta!

VABLJENI IN DOBRODOŠLI
www.zlatizob.si
info@zlatizob.si
REZERVACIJA MIZ / STOLOV
rezervacije@zlatizob.si

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♪♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♫

Etno Klub Zlati Zob - Ustvari svojo značko

Napovedani dogodki prireditelja