Čista energija - v nas in naših prostorih

Čista energija - v nas in naših prostorih 1Povečaj sliko
Delavnico vodim Vesna Duval z namenom, da vas naučim kako očistimo svojo energijo in energijo svojih prostorov ter na novo vzpostavljeno stanje tudi vzdržujemo. Ljudje smo energija. Vse, kar obstaja je energija. Zato je zelo pomembno ali nas energija v nas in energija okrog nas podpira pri naših ciljih ali nas ovira. Razlika je velika, ogromna. Spremembo v vaši energiji in energiji, ki vas obkroža lahko naredite sami! Na delavnici se bomo naučili in izkusili enostavne in uporabne postopke. S temi postopki boste lastno življenje lahko bistveno zasukali na boljše in lepše.

Vsebina delavnice:

1. del: Čista energija v nas

Na delavnici se bomo naučili in izkusili, kako:

-izločimo stres, obremenitve, negativno energijo,
-se zaščitimo pred tem, da bi razpoloženje drugih vplivalo na nas,
-uravnavamo lastno življenjsko energijo,
-izločimo vplive drugih ljudi, katere smo srečali tokom dneva v službi in drugje ter si po napornem delovniku povrnemo lastno energijo, ki smo jo tokom dneva vložili v razne situacije,
-prekinemo pretok energije z ljudmi, ki nas "živcirajo", nam delajo "krivico" oz. za katere "se žrtvujemo",
-umirimo skupino, kateri predavamo,
-osvežimo energijo v prostoru, kjer predavamo in si tako zagotovimo pozitivno vzdušje in sodelovanje,
-čistimo naše energijske centre oz. čakre s kristali, svetlobo, barvami,
-čistimo auro s kadilom in kopelmi.

2. del: Čista energija v naših prostorih

-Energijsko čiščenje prostora z namenom in kristali.
-Energijsko čiščenje prostora, predmetov, naprav, kristalov s kadilom.
-Energijsko čiščenje prostora, ki ga opravljajo kristali nameščeni v prostoru.
-Ustvarjanje harmonije v bivalnih in delovnih prostorih s pomočjo kristalov.

Termini:
četrtek, 18.04.2013 od 17.00 do 21.00

Trajanje: 4 ure.
Cena na udeleženca je 40 eur.

Lokacija: prostori Duval, ulica XXX. divizije 15 a v Novi Gorici.

Za informacije in prijave: vesnya@hotmail.com ali s klicem na 070 559 373.

Eterične vezi
Eterične vezi so energijske povezave, ki nastajajo med nami in ostalimi ljudmi, situacijami, predmeti, kraji. Nastale so iz strahu in se izražajo kot soodvisnost, pretirana navezanost, neodpustljivost. Škodijo nam, ker pretakajo energijo v obe smeri – v in iz našega energijskega telesa. Z rezanjem eteričnih vezi omogočimo naši čisti energiji, da ostaja v nas in preprečimo dotok negativne energije drugih. Že samo z rezanjem eteričnih vezi ter čiščenjem in uravnoteženjem naših energijskih centrov lahko dosežemo preobrat.

Energijsko čiščenje prostora
Terapijo na vašem domu (bivališču, poslovnem prostoru) izvedete z namenom energijskega zdravljenja prostora oz. čiščenja prostora energij, ki so v njem ostale kot posledica preteklih dogodkov. Tak poseg je nujno potreben, če občutite, da ste v življenju obtičali – da ni napredka do uresničitev ciljev, želja ali če ste pogosto ali huje bolni. Energijsko čiščenje prostora pa je priporočljivo ob vsaki pomembnejši življenjski spremembi (poroka, rojstvo, smrt, selitev, ločitev, nova poslovna pot, priložnosti in podobno). Pomembno je, da vas energija prostorov podpira pri doseganju ciljev in ne, da vas ovira ali izčrpava.

Vir: Vesna Duval, Napovednik.com

Vesna Duval

Vesna Duval 1Povečaj sliko
Vesna Duval - Medijstvo, Kristaloterapija
www.kristaloterapija.si

S pomočjo enostavnih vaj meditacije in sproščanja ter kristalov, sem pred časom ugotovila, da ne živim le na fizičnem nivoju, ampak tudi na duhovnem. Pred tem sem dovolila, da je moj razum potlačil moja čustva, občutke in mojo pravo bit tako globoko, da čeprav sem živela sanjsko življenje na vseh področjih (sanjska služba in kariera, magistrska izobrazba, soprog, otroci, finance) nisem občutila ničesar, ne sreče, ne veselja, ne zadovoljstva, ne ponosa – nič, nič, nič, kljub temu, da sem imela vse, dosegla vse! Razum me je dejansko v življenju pripeljal do vsega, kar sem si želela in več, a cena za to so bila čustva in občutki, cena sem bila jaz – prava jaz. Kaj mi je pomagalo, da sem imela vse, če ob tem nisem občutila ničesar. In sem začela, pogumno in počasi, z obiskovanjem različnih terapij, tečajev, prebiranjem literature. Kamenček za kamenčkom sem se izkopala in ob tem ozdravila moje strahove in ustvarila škatlo "nemogoče je mogoče", ker samo škatli mogoče in nemogoče v moji glavi več nista bili dovolj. Potem so bili dvomi in nezaupanje in ozdravila sem se tudi teh.

Kristali so zelo močni zavezniki pri napredovanju, zato sem jih izbrala kot osrednji pripomoček svojega delovanja. Zato jih priporočam vsakomur.

Zdaj uživam življenje v polnosti in vem, da sem živa le v tem trenutku. Le v tem trenutku lahko ustavim vrvež in naredim, kar si v srcu res želim. Le v tem trenutku lahko ustavim čas in pobožam debela lička mojega sinčka in občutim vso ljubezen, vso hvaležnost in si jih privoščim – da, si privoščim te občutke. Si dopustim, se mi ne mudi. In se zahvalim Stvarniku.

Kontakt: vesnya@hotmail.com

Veselim se druženja z vami!

Vesna Duval, mag., certificiran medij, Usui, Imara in Angel Reiki Mojstrica in Učiteljica