Spoznavni Cocktail Single's Party

Spoznavni Cocktail Single's Party 1Povečaj sliko
Spoznavni Cocktail Single's Party 1Spoznavni Cocktail Single's Party 2Spoznavni Cocktail Single's Party 3

Spoznavanje ob mešanju koktajlov (s profesionalnim barmanom) je edinstveno doživetje za vse tiste, ki se radi spoznavate ob pripravljanju in okušanju vsaj petih različnih koktajlov. Z zabavo nadaljujemo v klubu Top.

Če bi se radi spoznavali ob pripravljanju in okušanju različnih koktajlov in potem (po želji) zabavo nadaljevali v klubu ob dobri plesni glasbi, potem je to pravi dogodek za vas.

Ob spremstvu zabavnega barmana bomo pripravili in okušali vsaj 5 različnih koktajlov za profesionalnim barmanskim pultom, med samim dogodkom pa bo poskrbljeno tudi za različne spoznavne igrice.
Vsak udeleženec prejme tudi brošurico z recepti različnih koktajlov.

Več o SPOZNAVNEM COCKTAIL Single's Partyju na:
www.dogodkizasamske.si/o-dogodkih/cocktail-singles-party

Prijava na:
www.dogodkizasamske.si/prijava-na-dogodek/

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Dogodki za Samske

Dogodki za Samske 1Povečaj sliko
Dogodki za Samske 1Dogodki za Samske 2Dogodki za Samske 3Dogodki za Samske 4Dogodki za Samske 5Dogodki za Samske 6Dogodki za Samske 7Dogodki za Samske 8Dogodki za Samske 9
✔KAJ SO DOGODKI ZA SAMSKE?

Dogodki za Samske so prva nišna organizacija v Sloveniji, ki se ukvarja izključno z ustvarjanjem raznovrstnih in kakovostnih dogodkov za samske, na katerih se lahko na zabaven, eleganten in enostaven način spoznavajo samski vseh starosti V ŽIVO.

Dogodki za Samske na trgu nikakor ne nastopajo kot ženitna posredovalnica. Dogodki za Samske so organizacija, ki samskim v Sloveniji želi ponuditi najbolj kakovostne in inovativne dogodke z različnimi učinkovitimi koncepti, kjer se lahko samski spoznavajo.

Vabljeni k ogledu predstavitvenega filma o Dogodkih za Samske na naslednji povezavi:
www.dogodkizasamske.si/vec/o-nas.html


✔NAMEN DOGODKOV ZA SAMSKE

Namen Dogodkov za Samske je druženje in spoznavanje ljudi v živo ter popestritev samskega življenja z zanimivimi doživetji – od Hitrih zmenkov (angl. Speed Dating), Zmenkov z ujemanjem (angl. Match Dating), Plesnih zmenkov, Kino zmenkov, pa vse do kulinaričnega razvajanja ob Mizi za 6, delavnic ob mešanju koktajlov, psiholoških delavnic, kuharskih večerov ob Kulinariki Gourmet z degustacijo vin s somelijerji. Organiziramo tudi športne aktivnosti, kot so bowling, rafting, kanyoning, izlete v hribe, v zadnjem letu pa smo v ponudbo dodali tudi potovanja za samske.


✔NAPOVEDNIK DOGODKOV ZA SAMSKE

Napovednik trenutno razpisanih dogodkov si lahko ogledate na naslednji povezavi:
www.dogodkizasamske.si/napovednik.html


✔UČINKOVITOST IN POZITIVNI ODZIVI

Vsekakor je za samske udeležence metoda delovanja uspešna, saj smo zabeležili že veliko uspešnih partnerskih zvez in ogromno novih prijateljstev.

Izjave udeležencev na Dogodkih za Samske si lahko preberete na naslednji povezavi:
www.dogodkizasamske.si/vtisi/izjave-udelezencev.html


✔ BREZ ČLANARINE! PLAČLJIVI SO LE DOGODKI.

Kakršno je naše odprto in sproščeno vzdušje na dogodkih, takšno je tudi naše poslovanje—udeležencem ne zaračunavamo članarine in za udeležbo na dogodkih udeležencem ne dodajamo nobenih obveznosti.
Na dogodek se je treba preko spleta predhodno prijaviti, nato pa se, ob plačilu kotizacije za dogodek, dogodka tudi udeležiti. Enostavno.


✔FOTO GALERIJA DOGODKOV IN POTOVANJ ZA SAMSKE

Da si boste lažje predstavljali, kako zgledajo naši dogodki in potovanja, si oglejte Fotogalerijo na naslednji povezavi:
www.dogodkizasamske.si/galerija.html


✔DOGODKI ZA SAMSKE V MEDIJIH

Od začetka delovanja pa do danes so bili Dogodki za Samske predstavljeni v najbolj odmevnih slovenskih medijskih kanalih, tako na televiziji, kot na radiu, v tisku in internetu.
Več o medijskih objavah Dogodkov za Samske si lahko ogledate na naslednji povezavi:
www.dogodkizasamske.si/novinarji/mediji-o-nas/2013.html


✔E-OBVEŠČANJE

Če bi radi, da vas enkrat tedensko obveščamo o naših najnovejših dogodkih in potovanjih za samske, se prijavite na e-novice na naslednji povezavi:
www.dogodkizasamske.si/Newsletter-prijava.aspx


✔KONTAKT

Če bi radi stopili v stik z nami, smo na voljo na naslednjih kontaktih:
Splet: www.dogodkizasamske.si
E-naslov: info@dogodkizasamske.si
Facebook: www.facebook.com/DogodkiZaSamske
Telefon: 041 745 110

Dobrodošli v svet novih poznanstev in novih doživetij!

Galerije slik s preteklih dogodkov

Napovedani dogodki prireditelja