Stalna postavitev

Stalna postavitev 1Povečaj sliko
Stalna postavitev 1Stalna postavitev 2Stalna postavitev 3Stalna postavitev 4Stalna postavitev 5Stalna postavitev 6Stalna postavitev 7Stalna postavitev 8Stalna postavitev 9Stalna postavitev 10

Na ogled je več kot dvesto umetniških del iz zasebnega galerijskega fonda, uveljavljenih avtorjev iz področja Slovenije in naše nekdanje države.

Na ogled so umetniška dela Milana Konjovića, Hama Ibrulja, Mersada Berberja, Safeta Zeca, Ilije Kolarića, Zvonimira Markovića, Žige Luka, Oliver Tihija, Narcisa Kantardžića, Enver Kaljanca, Mate Solisa, Zmaga Jeraja, Lajčija Pandurja, Slavka Koresa, Franceta Slane, Otona Polaka, Albina Lugariča, Jožeta Tisnikarja, Milana Todića, Jane Vizjak, Natalije Šeruga, Metke Erzar, Polone Petek Zelenik, Jože Šubica, Brigite Mulej Požegar, Melik Arsllanija, Viktor Gojkoviča, Marijan Mirta, Matejke Belle, Viktor Plestenjaka, Vojka Štuheca in mnogih drugih.

Dobrodošli!

Vir: Galerija Festić, Napovednik.com

Galerija Festić

Galerija Festić 1Povečaj sliko
Galerija Festić 1Galerija Festić 2Galerija Festić 3Galerija Festić 4Galerija Festić 5Galerija Festić 6Galerija Festić 7Galerija Festić 8Galerija Festić 9Galerija Festić 10
Galerija Festić je nastala iz ljubezni do lepote in iskanja plemenitega. Skromen začetek beleži leto 1988, ko smo kot prva zasebna galerija na naših tleh prvič odprli vrata. Danes nas najdete v starem mestnem jedru, kjer se duh preteklosti še vedno dotakne duše mimoidočega.
Kot ena najuglednejših galerij v Sloveniji se ponašamo z najbogatejšo zasebno zbirko, ki je iz leta v leto bogatejša in žlahtnejša. V naši ponudbi predstavljamo mednarodno uveljavljena imena slovenske likovne in kiparske umetnosti, kot tudi najuglednejše umetnike s področja bivše Jugoslavije.
Naša več kot dvajsetletna dejavnost danes ni omejena le na prodajo umetnin. Svoje poslanstvo izpolnjujemo tudi kot mecen pri odkrivanju in uveljavljanju mladih talentov, v kulturnih izmenjavah med slovenskimi in tujimi umetniki, in v povezovanju različnih kultur in tradicij. S svojim širokim znanjem, izkušnjami in bogatim izborom umetnin svetujemo pri opremi bivalnih in poslovnih prostorov.
Nakup umetnin je bil vedno stvar duhovno bogatega kroga ljudi, ker pa ne gre zanemariti pomena trajne naložbe kapitala, je zaupanje, ki ga predstavlja naša galerija naše prvo in najpomembnejše vodilo.

Dobrodošli!

Galerije slik s preteklih dogodkov